• Oglašavanje

  Vanjsko oglašavanje


  oglašavanje na mreži velikih formata

 • Zakup Medija

  Zakup Medija


  zakup svih vrsta oglasnog prostora

 • Usluga tiska

  Tisak


  usluga tiska svih formata

 • Desing&WEB design

  Design&WEB Design


  usluga dizajna od A do Z

 • IT Usluge

  IT Usluge


  održavanje računalnih sustava i mreža

 • Konzultantske usluge

  Konzultantske Usluge


  znanje i iskustvo podijeljeno s drugima

Dizajn

OglašavanjeU doba sveopće dostupnosti bilo kojeg proizvoda ili usluge te ogromne konkurencije u svakoj grani poslovanja, danas je imperativ svoj proizvod ili uslugu na neki način istaknuti pred konkurencijom.

Svaki oblik prezentacije prema tržištu, od WEB stranice, preko kataloga i ambalaže mora imati nešto posebno, po čemu će biti drugačiji od sličnih proizvoda konkurentskih tvrtki...

Svojim klijentima pružamo uslugu kreiranja vizualnog identiteta, kreiranja oglasa, plakata, kataloga, cjenika, promotivnih spotova za potrebe oglašavanja, kao i svih marketinških materijala,  te uslugu izrade i održavanja WEB stranica.

Naše prednosti su iskusan tim dizajnera i WEB dizajnera sa višegodišnjim iskustvom u radu, iskustvo u poslovanju s velikim klijentima, profesionalnost, ažurnost i individualan pristup svakom klijentu, od malih poslovanja, do velikih međunarodnih korporacija.

Naša snaga je u kreativnosti našeg tima i svojim rješenjima nastojimo uvijek biti drugačiji od drugih i prilagoditi se potrebama klijenata. Kako bismo to uspjeli, trudimo se upoznati poslovanje i zahtjeve naših klijenta, tržište na kojem je klijent aktivan te izraditi rješenje koje klijenta izdvaja od konkurencije i čini njegov vizualni identitet posebnim, modernim i prepoznatljivim.

Želimo sa svojim klijentima graditi dugoročna partnerstva zasnovana na povjerenju i međusobnom razumijevanju.