• Oglašavanje

  Vanjsko oglašavanje


  oglašavanje na mreži velikih formata

 • Zakup Medija

  Zakup Medija


  zakup svih vrsta oglasnog prostora

 • Usluga tiska

  Tisak


  usluga tiska svih formata

 • Desing&WEB design

  Design&WEB Design


  usluga dizajna od A do Z

 • IT Usluge

  IT Usluge


  održavanje računalnih sustava i mreža

 • Konzultantske usluge

  Konzultantske Usluge


  znanje i iskustvo podijeljeno s drugima

IT usluge

OglašavanjeTehnologija je danas sastavni dio svakodnevice i u mnogo čemu olakšava naš život i posao. Međutim, s razvojem tehnologije, rasla je i količina problema koja se javlja u svakodnevnom radu i korištenju tehnologije.

Nemoguće je očekivati da je svaki čovjek računalni stručnjak, za to su potrebne godine napornog rada, iskustva i kontinuiranog stručnog usavršavanja jer se IT tehnologija stalno razvija i mijenja iz dana u dan, naučeno danas već sutra postaje prošlost.

Kroz višegodišnju praksu i usavršavanje stekli smo veliko iskustvo u projektiranju i održavanju računalnih sustava, projektiranju LAN i WAN mreža, povezivanju korisničkih lokacija, projektiranju i razvoju korisničkih aplikacija, a kao posebnu specijalnost izdvajamo podršku krajnjim korisnicima, bilo na lokaciji korisnika ili udaljenim pristupom korisničkom računalu. .

Stečeno znanje već već godinama uspješno primjenjujemo na računalnim i mrežnim sustavima svojih korisnika, omogućujući im da se posvete svom poslovanju, a sve probleme vezane uz IT tehnologiju s povjerenjem prepuste nama.

Gotovo da ne postoji problem s kojim se već nismo susreli u praksi i uspješno ga riješili, stoga zahvaljujući ponajprije velikom praktičnom iskustvu svojim korisnicima jamčimo najbrže moguće rješavanje korisničkih problema.

U želji da svojim korisnicima osiguramo siguran i nesmetan rad i sigurnu internetsku komunikaciju, postali smo i ovlašteni prodavač ESET NOD32 Antivirus softwarea, osim prodaje licenci korisnicima nudimo i uslugu instalacije i postavljanja antivirusne zaštite na cijelom korisničkom računalnom sustavu.

NOD32 Antivirus

Najbolji pokazatelj kvalitete našeg rada su naši zadovoljni korisnici.